Share |

Sterk Meesterschilders

Nudepark 122
6702Dx Wageningen
Tel: 0317 420116 of 06 55893055
E-mail: info@sterkmeesterschilders.nl

Inspectiebeurt

 

Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit voelen wij ons verantwoordelijk voor elk door ons geschilderd pand. Uiteraard zijn tijdens de werkzaamheden in het eerste jaar de knelpunten gesignaleerd en kunnen we een redelijke inschatting maken van de onderhoudstermijn. 

Deze termijn is afhankelijk van een aantal factoren, hoeveelheid zon, kleur, ouderdom, toegepaste houtsoort en nog veel meer zaken. Het is dus van belang een vinger aan de pols te houden en in ieder geval regelmatig een inspectie te laten uitvoeren. Wij kunnen hier  in een onderhoudsplan rekening mee houden en als u dat  wenst kan ook voor uw pand zo'n plan worden gemaakt. 
Neem geheel vrijblijvend kontakt op voor een persoonlijke toelichting.  

 

Advies

 

Twijfelt u over de huidige kleur van uw woning of wilt u een keer iets anders dan kunnen wij u adviseren in een eventuele nieuwe kleurstelling of aanpassing van de bestaande kleur. 
Omdat het kiezen van een nieuwe kleur van een stalenkaart erg lastig is hebben wij er een gewoonte van gemaakt tijdens de werkzaamheden een proefopzet te maken. Op deze manier kunnen wij ''in het echt'' laten zien hoe de kleur die we hebben gekozen uitpakt. 

Schilderwerk

 

Om ons grootste bezit goed te beschermen is het nodig regelmatig onderhoud uit te voeren.
Zo eens in de 5 a 6 jaar is een schilderbeurt nodig om het houtwerk in goede staat te houden.
Uw huis is bij ons in goede handen. Na een  beoordeling van de staat van onderhoud kunnen wij een onderhoudsplan voor u opstellen waarbij we gaan kijken wat de beste onderhoudstermijn voor uw huis zal zijn.
Hierbij kunnen we een kostenraming maken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Schilderwerk